Wij zijn enorm blij met iedere gift. Steun onze missie met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan Refugee Company. Een gift in natura is ook welkom, zo hebben Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf ons al kunnen helpen. Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een vluchtelingenachtergrond.

Maak impact en koop met je bedrijf een tafel of een aantal borden voor ons jaarlijkse benefietdiner. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze projecten. Verwacht geen rode loper of tafelzilver, wel heerlijk eten en drinken, inspirerende sprekers, een modeshow en live muziek. Een tafel voor tien personen kost € 2500,- voor 8 personen € 2000,- en een los bord kost € 275,-. Het volgende benefietdiner is op 28 mei 2020, reserveren of meer informatie aanvragen doe je hier.

Je kunt onze missie ook steunen door iets te kopen in onze makerspace. We maken kerstcadeaus, bedrijfskleding, gordijnen, kussens en nog veel meer. Onze producten worden lokaal en met de hand gemaakt. We gebruiken enkel duurzame materialen en leveren hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Er zijn in Nederland misschien al wel genoeg sociëteiten en genootschappen, maar wij komen met iets nieuws. Geen old boys network, maar A Beautiful Business Club: een diverse groep ondernemende mensen met verschillende achtergronden die van elkaar wil leren en samen mooie dingen voor elkaar kan krijgen. Een businessclub met een purpose.

Vier keer per jaar komt de ‘ABBC’ bij elkaar en wordt naar aanleiding van een voordracht door een gastspreker gediscussieerd over belangrijke onderwerpen. Natuurlijk wordt er gezamenlijk geborreld en gegeten en twee keer per jaar kunnen leden met korting naar ons benefietdiner. Ook bezorgen we exclusieve lunch-deals voor op kantoor. Meer informatie? Mail ons op info@refugeecompany.com.

We hebben niet alleen behoefte aan donateurs, maar ook aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectors-programma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media. Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

EENMALIGE DONATIE

Een gift in natura is ook welkom, we kregen dit eerder onder andere van Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf.

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag €*