VACATURE | HR PROFESSIONAL

Amsterdam – Arnhem – Utrecht | 24 uur | max 4398 euro
(schaal 9 CAO Sociaal Werk)

Samen kunnen we meer! Wil jij als HR professional werken in voor een maatschappelijk betekenisvolle organisatie ? Wij zoeken voor Refugee Company en A Beautiful Mess – Restaurants een HR professional met minimaal 5 jaar werkervaring. Ben jij enthousiast, strategisch maar ook een hands-on HR manager, dan komen we graag met jou in contact.

WIE ZIJN WIJ

Refugee Company is een stichting die bijdraagt aan een inclusieve samenleving door:

  1. Mensen met een vluchtelingenachtergrond te ondersteunen economisch onafhankelijk en zelfredzaam te worden door werk te vinden, betaald of op vrijwillige basis. Door mee te doen worden mensen sterker en gelukkiger.
  2. De samenleving te inspireren open te staan voor mensen met een vluchtelingenachtergrond, ze te waarderen en bij te dragen aan hun zoektocht naar een betekenisvol leven in Nederland.

Vanuit Refugee Company is A Beautiful Mess ontstaan: restaurants met een sociale missie met op het menu de heerlijkste Midden-Oosterse en Afrikaanse gerechten. Met liefde bereid.

WIE ZOEKEN WIJ

Als HR Professional geef je leiding aan de aanwezige bureau medewerker en HR officer. Samen vorm je het HR team voor de organisaties. Je coacht het MT op het gebied van HR, bent verantwoordelijk voor alle processen en beleid rondom in- en doorstroom en draagt zorg voor de correcte toepassing van de verschillende CAO’s.

Onboarding, recruitment en ziekteverzuim zijn op dit moment belangrijke aandachtspunten. Je uren zijn vrij in te vullen, er is geen vast kantoor. Je bent bereid te reizen naar de verschillende locaties Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Je werkt nauw samen met de coaches die onze deelnemers begeleiden.

KERNWAARDEN

De kernwaarden van onze organisatie zijn S.T.A.R.T:

  • Safe space – zorgt voor een veilige leeromgeving
  • Talent nourishment – focust op talenten en kwaliteiten
  • A touch of love – werkt met liefde
  • Resilience – focust op veerkracht
  • True connections – focust op actieve verbinding
SOLLICITEREN

Deze kernwaarden passen bij ons, en ook bij jou. Heb je interesse in deze vacature, solliciteer hier of bel voor meer informatie met Ires Manuel 06-11732169 of mail naar debora@refugeecompany.com.