Word nu voor drie jaar A Beautiful Friend

A BEAUTIFUL FRIEND

Al zes jaar strepen we het woord vluchteling door, om te benadrukken dat iemand die zijn land van herkomst ontvlucht, bovenal mens is. Een mens dat zoals ieder ander recht heeft op werk, veiligheid en geluk. Veel begint bij werk, daarom zetten we er ons dagelijks voor in om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. We creëren banen en werkervaringsplaatsen, en bieden leerwerkprogramma’s via onze sociale ondernemingen A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek.

Je wordt A Beautiful Friend voor €5.000 voor bedrijven of €500 voor individuen/zelfstandigen per jaar (minimaal drie jaar). Met deze bijdrage steun je de programma’s van Refugee Company.

WAAR DRAAG JE AAN BIJ?

Deelnemers gaan aan de slag, komen in beweging, doen ervaring op en bouwen aan een netwerk. We bieden ondersteuning op het gebied van taal, inburgering, persoonlijke ontwikkeling en welbevinden. Doel is uitstroom naar een leuke passende (on)betaalde baan of een geschikte opleiding.

In Arnhem begeleiden we 90 deelnemers per jaar in het Re-Start programma. In Amsterdam openen we vanaf de zomer 2022 een nieuwe locatie en starten we ons programma met 75 deelnemers per jaar. In Utrecht organiseren we het Pre-Start programma voor mensen die nog in procedure zijn en op het azc wonen. Bekijk ons Jaarverslag voor meer informatie over onze programma’s en de impact.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
  • A Beautiful Friend voor drie jaar
  • Onderdeel worden van een netwerk dat zich inzet voor inclusief werkgeverschap
  • 1x per jaar recht op een tafel (voor 10 personen) of bord bij een benefietdiner inclusief inspirerend programma
  • Je gift is aftrekbaar voor de belasting want Stichting Refugee Company heeft een ANBI-status
BENEFIETDINER

Elk jaar organiseren we benefietdiners, zodat we al onze A Beautiful Friends kunnen hosten. Tijdens corona was hierin ons ritme helaas verstoord. In het voorjaar van 2022 mochten we weer en hebben we samen genoten van een prachtige editie. Schuif je de volgende keer aan? Met mooie muziek, heerlijk eten en vooral veel bijzondere verhalen. Zoals je van ons gewend bent.

We hopen dat je Friend wordt voor een tafel van 10 personen. Mocht je toch losse borden willen kopen, kan dat natuurlijk ook. Kies hiernaast voor de optie die het beste bij je past.

ZONDER JULLIE ZIJN WE NIETS.
SAMEN MET JULLIE KUNNEN WE ALLES.

Tafel voor benefietdiner

Koop een tafel van 10 borden voor het benefietdiner en wees drie jaar lang onze A Beautiful Friend.

Totaal: €15.000 (3 jaar x €5.000 per tafel)

Bord voor benefietdiner

Koop een bord voor het benefietdiner en wees drie jaar lang onze A Beautiful Friend.

Totaal: €1.500 (3 jaar x €500 per bord)