STEUN ONS

Wij zijn enorm blij met alle steun. Steun onze missie met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan Refugee Company. Een gift in natura is ook welkom, zo hebben Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf ons al kunnen helpen. Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een vluchtelingenachtergrond. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

WORD VRIJWILLIGER

We hebben niet alleen behoefte aan donateurs, maar ook aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectors-programma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media. Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

MAALTIJDBOXEN UTRECHT

In A Beautiful Mess Utrecht maken we fantastische maaltijdboxen. Bestel hier en kom ze op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:00 en 18:00 ophalen op de Joseph Haydnlaan 2.  Bestel je box de dag voordat je hem wilt komen ophalen, dan hebben wij genoeg tijd om ze te maken. Wil je er een bestellen voor dezelfde dag? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er nog mogelijk is!

SLUIT JE BIJ ONS AAN, SAMEN KUNNEN WE MEER SPONSOR ONS, WORD VRIJWILLIGER, OF RESERVEER EEN MAALTIJDBOX. 

EENMALIGE GIFT

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Bedrag