STEUN ONS

Wij zijn enorm blij met alle steun. Steun onze missie met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan Refugee Company. Een gift in natura is ook welkom, zo hebben Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf ons al kunnen helpen. Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een vluchtelingenachtergrond. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

KOM VERGADEREN

Organiseer je teamdag, presentatie of vergadering in een van onze inspirerende A Beautiful Mess locaties in Amsterdam, Arnhem of Utrecht. We hebben mooie ruimtes die ook exclusief af te huren zijn. Alleen lunchen of koffie drinken kan natuurlijk ook. Informeer hier naar de mogelijkheden.

BESTEL MONDMASKERS

Prettige mondmaskers voor de zorgprofessional. Geproduceerd in Nederland door mensen met een vluchtelingenachtergrond. Bestel hier een proefpakket.

WORD A BEAUTIFUL FRIEND

Wil je nog een stap verder gaan in ons steunen? Word voor drie jaar A Beautiful Friend van Refugee Company. Met jouw deelname steun je onze programma’s en word je onderdeel van een netwerk dat zich inzet voor inclusief werkgeverschap. Ook heb je 1x per jaar recht op een tafel (voor 10 personen) of bord bij een van onze bijzondere en inspirerende benefietdiners. Wil je meer weten?

WORD VRIJWILLIGER

We hebben niet alleen behoefte aan donateurs, maar ook aan gemotiveerde en gespecialiseerde vrijwilligers. Help bijvoorbeeld met het versterken van onze aanwezigheid op social media of deel je juridische kennis. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

SLUIT JE BIJ ONS AAN, SAMEN KUNNEN WE MEER. SPONSOR ONS, KOM VERGADEREN, WORD VRIJWILLIGER, OF RESERVEER EEN MAALTIJDBOX. 

EENMALIGE GIFT

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Bedrag