STEUN ONS

Wij zijn enorm blij met alle steun. Steun onze missie met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan Refugee Company. Een gift in natura is ook welkom, zo hebben Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf ons al kunnen helpen. Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een vluchtelingenachtergrond. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

KOOP IN ONZE MAKERSPACE

Je kunt onze missie ook steunen door iets te kopen in onze makerspace. We maken kerstcadeaus, bedrijfskleding, gordijnen, kussens en nog veel meer. Onze producten worden lokaal en met de hand gemaakt. We gebruiken enkel duurzame materialen en leveren hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Klik hier om contact met ons op te nemen.

GIVE A BEAUTIFUL MEAL

Deze winter koken we in onze restaurants in Amsterdam, Arnhem en Utrecht voedzame, met zorg bereide maaltijden voor wie daar behoefte aan heeft. Dat kunnen daklozen zijn, ongedocumenteerden, bewoners van asielzoekerscentra, kortom: mensen. In een ideale wereld heeft niemand in Nederland honger en geven we mensen die moeilijk een baan vinden de kans om werkervaring op te doen. Help ons alsjeblieft om die ideale wereld vorm te geven.

Het geld voor dit initiatief sprokkelen we met z’n allen bij elkaar, want het zijn bijzondere tijden. Voor €5 kan je al een maaltijd doneren. Alvast heel veel dank!

WORD VRIJWILLIGER

We hebben niet alleen behoefte aan donateurs, maar ook aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectors-programma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media. Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

EENMALIGE GIFT

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Bedrag