STEUN ONS

Wij zijn enorm blij met alle steun. Steun onze missie met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan Refugee Company. Een gift in natura is ook welkom, zo hebben Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf ons al kunnen helpen. Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een vluchtelingenachtergrond. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

MAALTIJDBOXEN EN KERSTPAKKET

Bij A Beautiful Mess Utrecht maken we iedere week fantastische maaltijdboxen. Bestel hier en kom ze op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:00 en 18:00 ophalen op de Joseph Haydnlaan 2.

In zowel Utrecht als Arnhem kan je het A Beautiful Mess kerstpakket bestellen, zo tover je deze kerst al onze lekkere gerechten zelf op tafel. Pak uit deze Kerst!

WORD A BEAUTIFUL FRIEND

Wil je nog een stap verder gaan in ons steunen? Word voor drie jaar A Beautiful Friend van Refugee Company. Met jouw deelname steun je onze programma’s en word je onderdeel van een netwerk dat zich inzet voor inclusief werkgeverschap. Ook heb je 1x per jaar recht op een tafel (voor 10 personen) of bord bij een van onze bijzondere en inspirerende benefietdiners. Wil je meer weten?

WORD VRIJWILLIGER

We hebben niet alleen behoefte aan donateurs, maar ook aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectors-programma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media. Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

SLUIT JE BIJ ONS AAN, SAMEN KUNNEN WE MEER. SPONSOR ONS, WORD VRIJWILLIGER, OF RESERVEER EEN MAALTIJDBOX OF KERSTPAKKET. 

EENMALIGE GIFT

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn.

Bedrag