FLATBREAD BAKKEN MET TEAME

Mis jij de flatbreads van onze A Beautiful Mess restaurants ook zo? Of heb je ze nog nooit gegeten maar ben je erg benieuwd? Geen zorgen, we gaan ze samen bakken. Flatbread bakken in je eigen keuken mét instructies van Teame.

SAJ

De flatbread wordt traditioneel op een Saj gebakken. Dit is een bolle metalen bakplaat. Misschien heb je hem wel een keer zien staan in ons restaurant in Amsterdam! Omdat we er niet vanuit gaan dat jullie een Saj thuis hebben, bakken we ze gewoon in de pan. Maar dat is ook heel lekker. Het belangrijkste ingrediënt voeg jij namelijk zelf toe, liefde. Oh en dips! Hiervoor kun je de olijfolie van olijfhelden gebruiken of zelf bijv. een lekkere hummus, labneh of baba ghanoush maken. Je kunt de flatbread uiteraard ook gebruiken als wrap en vullen met een lekkere salade of falafel.

Tip! Merijn deelde al eerder het recept voor de baba ghanoush van Ayman. Je vindt het recept hier.

INSTRUCTIE VIDEO

De stappen zijn redelijk simpel, dus neem er vooral even de tijd voor en maak er een feestje van! Zet de Spotify playlist van A Beautiful Mess op om helemaal in de stemming te komen, leg je ingrediënten klaar & houd de instructie kaart bij de hand. Let’s go!

BEKIJK DE INSTRUCTIE VIDEO HIER ⤵